Menestystarinat eivät ole hetken tuotteita.

Niitä rakennetaan ja vaalitaan.

Raunaval Oy – Marine Cluster Partner

Raunaval on suomalainen vuonna 2023 perustettu yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan työntekijöitä asiantuntija- ja asennustehtäviin sekä helpottamaan yrityksiä rekrytoinnissa suoraan yrityksen omille kirjoille. Kohderyhmämme on erityisesti meriteollisuus ja meriklusterin yritykset.

Tavoitteemme on yhdistää työpaikat ja työntekijät meriteollisuuden kasvaviin miehitystarpeisiin ja tarjoammekin teknisiin työtehtäviin liittyvää työvoimaa, oli kyseessä sitten pidempiaikainen henkilöstötarve tai keikkatyö.

Työkohteita voivat olla esimerkiksi alusten telakoinnit, järjestelmien käyttöönottotehtävät sekä järjestelmien ja laitteiden asennus- ja purkutyöt.

Meriteollisuudessa nopeasti kasvanut tekijöiden tarve saadaan kohdennettua hyvällä verkostolla ja yritysyhteistyöllä. Tunnemme alan tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa hyvän rekrytoinnin. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Kantava ajatuksemme on palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme niin hyvin, että yhteistyö koetaan lisäarvoksi.

”Raunaval Oy on alan parhaiden työntekijöiden ja asiantuntijoiden yhteisö. Toivomme saavamme olla sinunkin työelämäsi luotettavin henkilöstökumppani, tarvitsitpa laadukkaita henkilöstöpalveluita, päteviä työntekijöitä tai mielenkiintoisia töitä.

Tuomme jokaiseen kohtaamiseen kanssasi palan arvojamme: asiakaslähtöisyyden, avaimen menestyksekkääseen yhteistyöhön sekä askelmerkit yhteiseen kannattavaan kasvuun.”

– Markus Vitikkala

Henkilöstö

Markus Vitikkala

Kone- ja meritekniikan YAMK, laivasähkömestari
Lue lisää Markuksesta

Markus on työskennellyt laivoilla sähkömiehenä ja konemestarina sekä monipuolisissa propulsiolaitteiden huoltotehtävissä eri puolilla maailmaa.

Omat rajat ja oman itsensä oppii tuntemaan parhaiten menemällä ulos omalta mukavuusalueeltaan. Suomen meriklusteri on suhteellisen pieni ja siellä on huutava pula ammattilaisista, joten paras meriitti on hyvin tehty työ.

Kimmo Kauko

Merenkulun insinööri, ylikonemestari
Lue lisää Kimmosta

Kimmo on työskennellyt monipuolisesti voimalaitosten kunnossapidon tehtävissä, konemestarina sekä telakkateollisuudessa.

Työpaikan löytäminen edellyttää paitsi teknistä osaamista myös itseluottamusta, rohkeutta ja sinnikkyyttä. Tekijöiden vahvuuksia tulisi osata peilata työmarkkinoiden ja siellä toimivien yritysten ja muiden työntekijöiden näkökulmasta.

Jarno Laine

Sähkövoimatekniikan YAMK, laivasähkömestari
Lue lisää Jarnosta

Laine on työskennellyt monipuolisesti erilaisissa kunnossapidon tehtävissä muun muassa huoltomekaanikosta automaatioasentajaan ja kunnossapitoyksikön päällikön tehtäviin. Hän toimii nykyisin opetustyönsä ohella myös N-Tech Oy:n toimitusjohtajana ja asiantuntijana.

Työskentely asiantuntijana kansainvälisessä ympäristössä on usein tiimityötä. Jatkuvasti muuttuvat tekniset vaatimukset lisäävät asiantuntijoiden tarvetta ja pitävät heidät kiireisinä. Yritysten välinen yhteistyö muodostaa myös osaajaverkostoja, joiden kautta laajojen kokonaisuuksien hallinta ja muutoshallinta helpottuu.  Nykypäivänä ei olekaan tärkeintä tietää itse kaikkea, vaan pitää tietää mistä tiedon saa kaivettua. ”Ei viisas tiedä eniten, vaan sen mikä on tärkeintä.” – Aiskhylos

Yhdessä

Tuomme meriteollisuuteen modernin
tavan toteuttaa kokonaisuuksia.

Olemme ylpeitä siitä, että palvelulupauksemme
toteutuu jokaisessa yhteistyössä ja projektissa.

Perinteinen teollisuuden osa
kohtaa modernin tavan menestyä

Tarjoamme yrityksesi käyttöön koko meriklusterin kattavia rekrytoinnin kokonaispalveluita:

  • Telakkateollisuuden tekijöitä, sähkö- ja mekaanisen asennuksen ammattilaisia
  • Meriteollisuuden osaajia tuotantoon, kokoonpanoon, suunnitteluun, projektien valvontaan
  • Apua yrityksesi rekrytointiin
  • Varustamoiden rekrytointi

Luovutamme osaamisemme
yrityksesi käyttöön

Alan toimintaympäristön tuntemus parantaa asiakkaan liiketoimintaa, ja auttaa yritystäsi onnistumaan projekteissa. Osaamme yhdistää parhaat tekijät ja työnantajat laajasta verkostosta.

Yritys voi keskittyä tehokkaasti ydinliiketoimintaan. Toimimme aidosti osana projektia kaikissa asioissa koko työsuhteen ajan.

Meriteollisuuden kumppanisi
tästä tulevaisuuteen.

Design Escapes

Raunaval tarjoaa raumalaista teollista osaamista telakka- ja meriteollisuuden tarpeisiin sekä yrityksesi ja varustamoiden rekrytointiin laajalla ja asiantuntevalla kokemuksella.


© Raunaval Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Login